| merhaba misafirlerrrr | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 241 Yaş : 31 Nerden : zac'imin gözlerinden:) Hobiler : müzik dinlemek,şarkı söylemek,zanessayı araştırmak... Kayıt tarihi : 21/05/08
| Konu: merhaba misafirlerrrr Perş. 22 Mayıs - 10:22 | |
| Burada hepiniz konuşabilirsiniz:) | |
|
| |
zac-betül Admin
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 31 Nerden : istanbuldan... Hobiler : msn,mesajlaşmak,müzik dinlemek Kayıt tarihi : 22/05/08
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr Perş. 12 Haz. - 14:31 | |
| galiba pek misafirimiz yok bu bölüm açıldığından beri kimse bişi yazmıyoooo.... | |
|
| |
vanessaa Misafir
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr Salı 17 Haz. - 16:06 | |
| sssslmmm siteniz chok gsl bnm sitemede beklerim |
|
| |
pelin_va Misafir
| Konu: Yardım!!!! Salı 17 Haz. - 16:50 | |
| Yaa off arkadaşlar ben üye oldm ama aktivasyon mesajı adresime gelmedi yaaa...... Deli olcam... Gelenler kutusunda yok,önemsizler kısmında yok,yok,yok,yok..... Lütfen bana yardım edin yaa..... |
|
| |
peli(N)essa Ayın Üyesi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 29 Nerden : İzmir(35) Hobiler : Sinema;Voleybol vs. Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr Çarş. 18 Haz. - 12:49 | |
| ay ben bayıldm bu siteye..... Diğer fan siteleri gibi çocuksu değil.... Sitenin görünümü harika..... | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 241 Yaş : 31 Nerden : zac'imin gözlerinden:) Hobiler : müzik dinlemek,şarkı söylemek,zanessayı araştırmak... Kayıt tarihi : 21/05/08
| |
| |
zac-betül Admin
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 31 Nerden : istanbuldan... Hobiler : msn,mesajlaşmak,müzik dinlemek Kayıt tarihi : 22/05/08
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr Perş. 26 Haz. - 11:17 | |
| hoş geldin pelin bnde betül iyi eğlenceler.... | |
|
| |
Zynepp Moderatör
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 31 Nerden : çetedennn (: q: Hobiler : resim müzik günlük.. msn-nett (: Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr Çarş. 2 Tem. - 18:28 | |
| site büyüsün ozman misfirmzz de bol olur sanırımm.. şu ana kdr pek yhoktu yani .. | |
|
| |
zac-betül Admin
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr Paz 20 Tem. - 19:52 | |
| | |
|
| |
Aşk Tanrıçası Süper Mod
Mesaj Sayısı : 948 Yaş : 31 Nerden : sanal dünyadan Hobiler : arkadaşlarımın olduğu herşey eğlencelidiiir...=D Kayıt tarihi : 30/05/08
| |
| |
ebrar Ayın Üyesi
Mesaj Sayısı : 403 Yaş : 30 Nerden : istanbul Hobiler : kavak yelleri,msn Kayıt tarihi : 22/05/08
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr Cuma 15 Ağus. - 22:45 | |
| bende | |
|
| |
misafir Misafir
| Konu: Geri: merhaba misafirlerrrr C.tesi 16 Ağus. - 19:37 | |
| siteniz cok guzel |
|
| |
Admin Admin
| |
| |
| merhaba misafirlerrrr | |
|